Menu À la carte

Image

APERITIEF

VOORGERECHTEN

SALADES

TAGLIATA VAN RUNDVLEES MET BALSAMICOCRÈME, RUCOLA EN PARMEZAAN

22€

CAESARSALAD MET KIP, EI, CROUTONS EN PARMEZAAN

19€

GEGRILDE GROENTESCHOTEL

17€

SPECIALITEITEN *

LAMSKOTELET MET ROZEMARIJN EN GRATIN DAUPHINOIS

22€

GEGRILDE OCTOPUS MET ZOET-ZOUTE ACCENTEN

29€

DRY-AGED VLEES *

EENDENBORST MET SINAASAPPELSAUS

21€

RIB-EYE (250g)

36€

CONTREFILET (250g)

30€

CÔTE À L’OS (500g / 1200g)

42 / 75€

VIS *

STEAK VAN RODE TONIJN (250g)

25€

ZALMSTEAK (250g)

22€

VERSE PASTA

HUISGEMAAKTE RAVIOLI MET VERSE TRUFFELS EN TRUFFELCRÈME MET RICOTTA

29€

HUISGEMAAKTE PAPPARDELLE MET SCAMPI'S

15€

HUISGEMAAKTE TAGLIATELLE OF LINGUINI MET ARRABBIATA

13€

HUISGEMAAKTE SPAGHETTI OF LINGUINI CARBONARA

15€

HUISGEMAAKTE SPAGHETTI BOLOGNESE

13€

--------------------------------

* Elk gerecht wordt geserveerd met een salade en aardappelpuree of met frietjes.

De puree is beschikbaar in verschillende smaken:
Normale puree - Puree met mierikswortel - Puree met truffel

SAUZEN

PEPER / CHILI / TRUFFEL / ARCHIDUC

3€

BEARNAISE

4€

DEsSERTS

HUISGEMAAKTE TIRAMISU MET SPECULAAS

9€

MOELLEUX AU CHOCOLAT

10€

CITROENSORBET

8€

DAME BLANCHE

9€

TARTE TATIN MET EEN BOLLETJE VANILLE-IJS

9€

TARTE TATIN GEFLAMBEERD MET CALVADOS

12€

CRÈME BRÛLÉE MET VANILLE

8€

SABAYON

12€