Menu À la carte

APERITIEF
VOORGERECHTEN
SALADES
TAGLIATA VAN RUNDVLEES MET BALSAMICOCRÈME, RUCOLA EN PARMEZAAN
22€
CAESARSALAD MET KIP, EI, CROUTONS EN PARMEZAAN
19€
GEGRILDE GROENTESCHOTEL
17€
SPECIALITEITEN *
LAMSKOTELET MET ROZEMARIJN EN GRATIN DAUPHINOIS
22€
GEGRILDE OCTOPUS MET ZOET-ZOUTE ACCENTEN
29€
DRY-AGED VLEES *
EENDENBORST MET SINAASAPPELSAUS
21€
RIB-EYE (250g)
36€
CONTREFILET (250g)
30€
CÔTE À L’OS (500g / 1200g)
42 / 75€
VIS *
STEAK VAN RODE TONIJN (250g)
25€
ZALMSTEAK (250g)
22€
VERSE PASTA
HUISGEMAAKTE RAVIOLI MET VERSE TRUFFELS EN TRUFFELCRÈME MET RICOTTA
29€
HUISGEMAAKTE PAPPARDELLE MET SCAMPI'S
15€
HUISGEMAAKTE TAGLIATELLE OF LINGUINI MET ARRABBIATA
13€
HUISGEMAAKTE SPAGHETTI OF LINGUINI CARBONARA
15€
HUISGEMAAKTE SPAGHETTI BOLOGNESE
13€
--------------------------------
* Elk gerecht wordt geserveerd met een salade en aardappelpuree of met frietjes.
De puree is beschikbaar in verschillende smaken:
Normale puree - Puree met mierikswortel - Puree met truffel
SAUZEN
PEPER / CHILI / TRUFFEL / ARCHIDUC
3€
BEARNAISE
4€
DEsSERTS
HUISGEMAAKTE TIRAMISU MET SPECULAAS
9€
MOELLEUX AU CHOCOLAT
10€
CITROENSORBET
8€
DAME BLANCHE
9€
TARTE TATIN MET EEN BOLLETJE VANILLE-IJS
9€
TARTE TATIN GEFLAMBEERD MET CALVADOS
12€
CRÈME BRÛLÉE MET VANILLE
8€
SABAYON
12€