Kwaliteit, traditie en charme

divider

In restaurant Core vindt u de perfecte balans tussen gastronomie en bistronomie. Zo serveren we gevarieerde gerechten van over de hele wereld met een mooie selectie kwaliteitswijnen uit Frankrijk, Italië, Kroatië en Chili. Bovendien laten we ons vlees 45 dagen rijpen in ons restaurant. En dat alles in een warme en gastvrije setting.

Date Night

Valentijn bij Core Brussel / 14.02.2020.
Date Night Menu


Ons interieur

Core Brussel is smaakvol en huiselijk ingericht met een combinatie van industriële meubelen en hedendaagse accenten. Ideaal om u op een stijlvolle manier te ontspannen in hartje Brussel.

Galerij
360° Virtueel Bezoek

Met zorg bereid

divider

Bij Core Brussel streven we naar kwaliteit. Daarom gebruiken we voor onze gerechten alleen de beste ingrediënten en nemen we alleen hoogopgeleide medewerkers aan om alles in goede banen te leiden.

En dankzij de kennis en creativiteit van onze chef-kok Hrvoje Ciglenec zijn we zeker dat u elke keer met een glimlach aan tafel zit.

Menukaart
Core Bruxelles Wine

TOPWIJNEN

Op onze wijnkaart vindt u een ruime selectie kwaliteitswijnen uit Frankrijk, Italië, Kroatië, Chili en Argentinië. Zo kunnen we u altijd een wijn voorstellen die past bij uw smaak en menukeuze.